Historien

Vi legger vekt på perspektiver i alle våre investeringer, og selskapene skal ha en meningsfull innvirkning på den totale porteføljen.
 • 2015 - 2020

  Nytt fokus på bolig

  Selskapet får et sterkere fokus på bolig, og kjøper seg inn i Agnes Boligutvikling. Sjøparken blir et prisvinnende prestisjeprosjekt i Stavern. Prosjektet ligger ytterst mot fjorden, med flotte leiligheter og unike sjøhus. Egne brygger og fantastisk beliggenhet ytterst i skjærgården gjør dette til et prosjekt utenom det vanlige. Prosjektet utvikles i samarbeid med Veidekke som entreprenør, og føyer seg inn i rekken av flere gode samarbeidsprosjekter. GEC Holding avslutter sin del av Sjøparken i 2020. Helt på tampen av 2019 lanseres MySpot Living – et helt nytt boligkonsept som henvender seg til nye generasjoner som trenger nye og mer tidsriktige løsninger på boligbehovet.

 • 2004 - 2015

  Luftfart og nye eiendomsinvesteringer

  Eiendomsutvikling er fortsatt den dominerende delen av virksomheten, både næringseiendom og bolig, med en rekke større utviklingsprosjekter i Horten, Tønsberg og Trondheim. I 2012 går selskapet inn på eiersiden til Skytec AS og EHC (European Helicopter Center), Nordens største helikopterskole, begge lokalisert på Sandefjord Lufthavn Torp. Etter 30 år med luft under vingene og en serie gode investeringer, er det vel uunngåelig med i alle fall én hard landing? I 2013 etableres treningssenterkjeden HIT Trondheim. Selskapet utvikler seg ikke i ønsket retning, og blir solgt til markedsleder 3T.

 • 2004

  Ny bransje, nye grep

  LTN Gruppen ser muligheter i bilbransjen og etablerer LTN Bilinvest. Selskapet kjøper flere bilselskap og begynner et omfattende og intensivt nybyggingsprogram for Toyota Forhandlere. Røde tall blir snudd til lønnsom og god drift. Bilforhandlernettverket blir solgt i 2015 med historisk god pris og avkastning.

 • 2003

  Arkivrommet blir solgt og LTN Gruppen fokuserer på eiendom

  Arkivrommet blir solgt til Recal Ltd - verdens nest største document management selskap. LTN Gruppen beholder eiendomsporteføljen og eiendomsutvikling blir nå hovedvirksomheten. Porteføljen omfatter på det meste ca. 320.000 kvm. lager og logistikklokaler i Norge, Sverige og Danmark.

 • 1984 - 2004

  Ekspansjon og vekst

  Virksomheten blir nordisk. Egne selskap etableres i Sverige og Danmark. Virksomhetsutvidelse til nye områder i forlengelse av kjernevirksomheten. Det etableres en rekke selskaper innen transport, lager og logistikk - samlet under paraplyen LTN Gruppen.

 • 1984

  Arkivrommet

  Verden er alt annet enn papirløs. Selskap lagrer dokumenter og arkiver i egne kontorlokaler - til høy kost og lite effektiv arealutnyttelse. Kjellere og lokaler uten oppfølging og kontroll er like dårlige løsninger. Derfor, Arkivrommet AS - et nytt konsept for sikker og kostnadseffektiv lagring av dokumenter for næringslivet. Etter en periode med rask vekst kjøper selskapet opp egne lokaler for utleie, og bygger opp en betydelig eiendomsportefølje, frem til salg av selskapet i 2003.